Villa Martha Binz

In 2017 kregen wij een aanvraag, van een projectontwikkelaar uit Berlijn, voor het leveren van een aantal steigerhouten meubelen. Na het sturen van een aantal proefstukken steigerhout en van Beton Ciré, monde dit al snel uit tot een aanvraag voor meerdere appartementen. Op uitnodiging van de opdrachtgever zijn we naar Binz, op het eiland Rügen, gereden om 6 appartementen in te meten en alles door te nemen met de uitvoerder. Een prachtige locatie met uitzicht op zee.

In samenspraak met de projectontwikkelaar, zijn we tot unieke meubelen gekomen. In elk appartement kwamen inbouwkasten van steigerhout, van garderobekast bij binnenkomst tot TV-audiokast, tot kledingkast. In de badkamer werden zwevende badmeubelen geplaatst met een bovenblad van beton Ciré in de kleur antraciet.

Ook de keukens werden uitgevoerd in steigerhout. De basis korpus in wit en de zichtzijden en deuren in steigerhout. De keukenwerkbladen werden ook in beton Ciré uitgevoerd. Voor de tafels, salontafels, muurtafels annex bureaus en nachtkastjes werd een combinatie van blank ijzer met steigerhout uitgezocht. Het blanke ijzer werd afgewerkt in een matte blanke lak. Ook de hoofdeinden van de boxspringbedden zijn subtiel uitgevoerd in steigerhout met aan de bovenkant een rand van blank ijzer. Al het hout werd afgewerkt in een transparante olielasur van Uula. Dit geeft een warme kleur en beschermt het hout tegen vuil.

Bij een project als dit hebben we veel geleerd en is samenwerking van verschillende partijen, ontzettend belangrijk. Een hele klus, waar we met man en macht aan hebben gewerkt. De meeste voorbereiding en het maken van deze meubelen wordt uiteindelijk toch in de werkplaats gedaan. Alle kasten zijn als bouwpakket gebouwd. Alle meubelen worden ook van te voren, in de werkplaats, opgebouwd, daardoor komen we ter plekke niet voor verrassingen te staan.

Villa Martha Binz

Een project waar we trots op zijn, wat warmte, sfeer en een vakantie gevoel uitstraalt.

In dit project werden onderstaande meubels gebruikt

Industriële tafel ParkstergrachtIndustriële tafel Parkstergracht

Industriële tafel Parkstergracht

Deze bijzondere tafel is een lust voor het oog. Het tafelblad is opgebouwd uit smalle stroken steigerhout. Hierdoor krijgt de tafel een bijzonder karakter. Elk blad is uniek.

De X-poten zijn van zwart ijzer, welke standaard zijn afgewerkt met lijnolie. Hierdoor zijn deze klaar direct voor gebruik. De tafel is in verschillende maten leverbaar.

Uiteraard zijn ook hier andere maten en modellen op aanvraag mogelijk.

Afmetingen

onderstel uitgevoerd in koker 10 x 10 cm

160 x  80 cm en 76 cm hoog €
180 x  80 cm en 76 cm hoog €
200 x  80 cm en 76 cm hoog €
160 x 100 cm en 76 cm hoog €
180 x 100 cm en 76 cm hoog €
200 x 100 cm en 76 cm hoog €
220 x 100 cm en 76 cm hoog €
240 x 100 cm en 76 cm hoog €

onderstel uitgevoerd in koker 5 x 5 cm

160 x  80 cm en 76 cm hoog €
180 x  80 cm en 76 cm hoog €
200 x  80 cm en 76 cm hoog €
160 x 100 cm en 76 cm hoog €
180 x 100 cm en 76 cm hoog €
200 x 100 cm en 76 cm hoog €
220 x 100 cm en 76 cm hoog €
240 x 100 cm en 76 cm hoog €

 

Bekijk uitgebreide informatie en foto's
Steigerhouten badmeubel TjongerSteigerhouten badmeubel Tjonger

Steigerhouten badmeubel Tjonger

Het steigerhouten badmeubel Tjonger is een strak meubel dat eigenlijk past in elke badkamer. Een ruime lade van 15 cm met veel opbergruimte.

Een wastafelmeubel, ook wel badkamermeubel genoemd, past in elke badkamer. Onze badkamermeubels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit geeft een mooie en stoere uitstraling aan uw badkamer. Door opbergruimtes in de lade en op de planken kunt u veel voorwerpen opbergen, waardoor dit geen overbodige ruimte in beslag neemt. Het is ook mogelijk om bijpassende losse kasten aan te schaffen. Er zijn dus veel mogelijkheden om uit te kiezen. Hout is een sterk en blijvend materiaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nog jaren lang kunt genieten. Het product blijft heel lang mooi.

De standaardmaat is 100 centimeter breed, 40 centimeter diep en 75 centimeter hoog. Wij kunnen de badkamermeubels in iedere maat leveren die u wenst en ook uitbreiding met extra lade(n) is mogelijk.

Door het maken van steigerhouten meubels dragen wij bij aan een leefbaar klimaat omdat wij gebruikt steigerhout gebruiken. Wij recyclen onze materialen dus.

Afmetingen:

100 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 319.-

120 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 329.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 349.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 369.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 369.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 389.-

Uiteraard zijn andere maten op aanvraag mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om meerder laden naast elkaar te plaatsen (afhankelijk van de breedte van het meubel).

 


 

319.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's
Steigerhouten kast WâldfeartSteigerhouten kast Wâldfeart

Steigerhouten kast Wâldfeart

Opbergproblemen, daar hebben de meeste mensen wel eens last van! Vooral als je veel spullen hebt, is het soms lastig om alles netjes op te bergen. Een kast is dan natuurlijk een hele handige oplossing! Maar een kast uitzoeken, die goed bij je interieur past, is soms nog wel eens een opgave. Gelukkig biedt DeScheepstimmerman vele mogelijkheden aan! Zo bieden wij ook de mooie steigerhouten kast Wâldfeart aan.
De steigerhouten kast Wâldfeart is een grote, ruime kast, die stijlvol en strak is uitgevoerd. De kast heeft twee deurtjes en twee laden. De kast heeft geen handvatten, maar de deuren en laden zijn gemakkelijk te openen. De steigerhouten kast, die je op de foto ziet, is 120 centimeter lang, 50 centimeter breed en 200 centimeter hoog. Door deze ruime uitvoering is de kast geschikt voor vele doeleinden. Zo zou je de kast bijvoorbeeld kunnen gebruiken als servieskast of als kast voor in de slaapkamer. Daarnaast is de kast ook leverbaar als kledingkast. Wij monteren er dan een hanggedeelte in, zodat je jouw kleren ook kunt ophangen.
Niet alleen de kwaliteit is goed bij DeScheepstimmerman, ook over de prijs valt niks te zeggen. Wanneer je voor de kast in het formaat 120x50x200 gaat, betaal je slechts €729,-! De kast is ook leverbaar in ieder ander gewenst formaat. Wil je dus liever een ander formaat? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wil je er een hanggedeelte in zodat je hem als kledingkast kunt gebruiken? Dan is de meerprijs €30,-. Wij zijn van alle markten thuis!

Prijs van het product zoals op de foto €729.-

729.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's
Steigerhouten keuken RügenSteigerhouten keuken Rügen

Steigerhouten keuken Rügen

De warmte van steigerhout vindt je ook terug in onze keukens. De steigerhouten keuken is allang niet meer de plek om alleen eten te koken. De keuken komt steeds meer centraal te staan als  je thuis bent. Een gezellige plek waar geleefd wordt, gegeten gepraat en natuurlijk gekookt. Het is een plek waar iedereen zich thuis moet voelen.

Bekijk uitgebreide informatie en foto's

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken