Villa Martha Binz

In 2017 kregen wij een aanvraag, van een projectontwikkelaar uit Berlijn, voor het leveren van een aantal steigerhouten meubelen. Na het sturen van een aantal proefstukken steigerhout en van Beton Ciré, monde dit al snel uit tot een aanvraag voor meerdere appartementen. Op uitnodiging van de opdrachtgever zijn we naar Binz, op het eiland Rügen, gereden om 6 appartementen in te meten en alles door te nemen met de uitvoerder. Een prachtige locatie met uitzicht op zee.

In samenspraak met de projectontwikkelaar, zijn we tot unieke meubelen gekomen. In elk appartement kwamen inbouwkasten van steigerhout, van garderobekast bij binnenkomst tot TV-audiokast, tot kledingkast. In de badkamer werden zwevende badmeubelen geplaatst met een bovenblad van beton Ciré in de kleur antraciet.

Ook de keukens werden uitgevoerd in steigerhout. De basis korpus in wit en de zichtzijden en deuren in steigerhout. De keukenwerkbladen werden ook in beton Ciré uitgevoerd. Voor de tafels, salontafels, muurtafels annex bureaus en nachtkastjes werd een combinatie van blank ijzer met steigerhout uitgezocht. Het blanke ijzer werd afgewerkt in een matte blanke lak. Ook de hoofdeinden van de boxspringbedden zijn subtiel uitgevoerd in steigerhout met aan de bovenkant een rand van blank ijzer. Al het hout werd afgewerkt in een transparante olielasur van Uula. Dit geeft een warme kleur en beschermt het hout tegen vuil.

Bij een project als dit hebben we veel geleerd en is samenwerking van verschillende partijen, ontzettend belangrijk. Een hele klus, waar we met man en macht aan hebben gewerkt. De meeste voorbereiding en het maken van deze meubelen wordt uiteindelijk toch in de werkplaats gedaan. Alle kasten zijn als bouwpakket gebouwd. Alle meubelen worden ook van te voren, in de werkplaats, opgebouwd, daardoor komen we ter plekke niet voor verrassingen te staan.

Villa Martha Binz

Een project waar we trots op zijn, wat warmte, sfeer en een vakantie gevoel uitstraalt.

In dit project werden onderstaande meubels gebruikt

Steigerhouten badmeubel TjongerSteigerhouten badmeubel Tjonger

Steigerhouten badmeubel Tjonger

 

 

Afmetingen:

100 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 359.-

120 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 369.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 389.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 409.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 409.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 429.-

Uiteraard zijn andere maten op aanvraag mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om meerder laden naast elkaar te plaatsen (afhankelijk van de breedte van het meubel).

 


 

359.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's
Steigerhouten keuken RügenSteigerhouten keuken Rügen

Steigerhouten keuken Rügen

De warmte van steigerhout vindt je ook terug in onze keukens. De steigerhouten keuken is allang niet meer de plek om alleen eten te koken. De keuken komt steeds meer centraal te staan als  je thuis bent. Een gezellige plek waar geleefd wordt, gegeten gepraat en natuurlijk gekookt. Het is een plek waar iedereen zich thuis moet voelen.

Bekijk uitgebreide informatie en foto's

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken